Home | Contact

Power LED Downlights

Power LED Downlights met Nichia x83 Series

Conventionele halogeenlampen, bestemd voor bijvoorbeeld permanente inbouw in plafonds of wanden, behoren tot de meest gebruikte lichtbronnen van vandaag. Niet ideaal, want naast de niet al te lange levensduur produceren deze lampen ook nog eens een enorme hoeveelheid warmte.

Zeer hoge efficientie
Luxerna Power LED downlights zijn duurzaam en hebben een laag brandstofverbruik waardoor ze bij uitstek geschikt zijn om de inefficiente halogeenlampen te vervangen. Luxerna downlights beschikken bovendien over de nieuwste X83-chip van Nichia LED. De moderne downlights hebben een zeer hoge efficientie van 80 tot 100 lumen per watt en een Ra van 90. De in de LED-lampen ingebouwde high-tech chips brengen het energieverbruik omlaag en verhogen de levensduur.

Varianten
Er zijn drie varianten van de Luxerna LED downlights leverbaar met een kracht van 5 watt, 10 watt en 15 watt. De aansluiting van de moderne spot kan over 230V AC (wisselstroom) of ongevaarlijke 24 Volt gelijkstroom. De LED spots zijn beschikbaar met kijkhoeken van 45 graden en 90 graden.