Home | Contact

DIALUX Plugin

Nu online: DIALUX Plugin!

Het Duitse instituut DIAL heeft de TL buizen van Actie Groenlicht onder de loep genomen met een uitgebreide meting. Volgens DIAL zijn de Actie Groenlicht buizen de eerste LED TL buizen die deze meting hebben ondergaan. Bij de meting is ingecalculeerd dat LED TL buizen een rendement van 100 procent opleveren. De data die uit de meting voortkomen, kunnen gebruikt worden voor technische berekeningen en ingezet worden bij het maken van een lichtplan.

Resultaten
De firma DIAL GmbH is een onafhankelijke dienstverlener voor licht- en bouwtechniek. Op het gebied van lichttechniek test DIALUX lampen en verlichting op onder meer de intensiviteit, de straling, de verdeling en het rendement van het licht. De resultaten van deze testen worden in het planprogramma ingevoerd, zodat een helder overzicht ontstaat van waar en hoeveel lampen er op de betreffende locatie geinstalleerd moeten worden.

Wij sturen u deze data graag toe. Wanneer u interesse heeft, kunt u een e-mail sturen naar: info@actiegroenlicht.nl (s.v.p. onder vermelding van DIALUX plugin).